Modél Kaca Vertikal sareng Dual Suction 740

spésifikasi:

Jenis panel kaca warna optioanl Motor DC Husus kalayan kakuatan nyeuseup anu luhur sareng noise rendah 3 kecepatan venting kalayan kontrol touch sareng 1 tampilan digital.

Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

Dishwasher aman aluminium grease filter.


Rincian produk

Tag produk

PARAMETER PRODUK

Desain husus kalawan bentuk nangtung

Jenis panel sapertos kaca, keramik, kai pikeun pilihan cocog sareng gaya dapur anu béda peryogi motor DC 90W kalayan kakuatan nyeuseup anu luhur 650m3 / h dina 3 kecepatan, gampang nyabut minyak sareng bau, ngabersihan hawa seger sareng ngajaga kulawarga séhat. Dual suctiion–di handap jeung hareup duanana jeung ngompa hawa hadé Tingkat noise low - kawas paguneman sepi antara kulawarga. Toel kontrol kalayan 1 tampilan digital, gampang beroperasi pikeun minuhan kabutuhan masak béda Jerona kalawan 233.5MM wungkul, hadé cocog kabinét jeung kasampak luhur tungtung di dapur. 400 + 400mm liang haseup adjustable, ogé pikeun minuhan jangkungna béda siling dapur Dipaké ku saringan gajih aluminium bisa diumbah gampang install sarta ngaganti Mode Operasi

Kalawan pilihan fléksibel antara recirculation atawa hawa langsung nyapekeun.

1. mode Recirculating: saringan areng anu diperlukeun lamun wewengkon Anjeun teu diwenangkeun pikeun masang exhaust pipe.Replaced outdoor unggal 2 nepi ka 4 bulan gumantung kana ngagunakeun frequency.we boga saringan areng cocog pikeun nawarkeun salaku suku cadang jeung motor béda jeung model perlu kalawan béda. saringan areng.

2. modeu nyapekeun hawa langsung: Dipaké salaku ducting curhat cooker tiung jeung pipa saluran 150mm diaméterna. Tiung panci kami sareng pipa saluran dina 1.5M atanapi 2M, anjeun ogé tiasa ngagaleuh salaku suku cadang kalayan gampang ti toko-toko ngan ukur kedah diaméter anu pas.

Énergi-nyimpen Lampu

Dua lampu LED 1.5W dipasang langsung di handapeun kompor kisaran sareng ningali langkung saé nalika masak sareng tiasa terang dina poék. LED gampang digentos sareng tiasa tetep damel langkung ti 30,000 jam


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bahan: awak dicét bodas, panel pagawean keramik

    Aliran hawa: 650 m³ / h

    Tipe Motor: 1x90W-DC motor

    Tipe Kontrol: Kontrol toél

    Tingkat Laju: 3

    Cahya: 2 × 1.5W lampu LED

    Filter Tipe: 2pcs Aluminium filter

    Extension liang haseup: 400 + 400mm

    Outlet hawa: 150mm

    Ngamuat QTY(20/40/40HQ): 96/216/270 (60cm)

    Fitur Pilihan:

    Warna: Hideung / Bodas awak dicét

    Sesuaikeun panel pagawean keramik

    Pindah: kadali touch LCD, kadali jauh

    Fungsi saringan: saringan arang / saringan VC

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami