Piramida

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 206 60/90/100cm

    Wall Mount Cooker Hood sareng Ekstraksi 3-speed 206 60/90/100cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 64dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    2x40W lampu bohlam normal: lampu cooker tiung tradisional ramah-pamaké sarta gampang pikeun ngaganti.

    3 Kagancangan Ékstrak Tombol Pencét: laju béda pikeun gaya masak anu béda, daya hemat lingkungan

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 201 60/90cm

    Tembok Gunung Cooker Hood kalawan 3-speed ékstraksi 201 60/90cm

    Laju ékstraksi: 350 m³/h, 62dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP100 (teu kalebet);

    2x40W lampu bohlam normal: lampu cooker tiung tradisional ramah-pamaké sarta gampang pikeun ngaganti.

    3 Kagancangan Ékstrak Tombol Pencét: laju béda pikeun gaya masak anu béda, daya hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 301A 60/90cm

    Tembok Gunung Cooker Hood kalawan 3-speed ékstraksi 301A 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 64dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    2x40W lampu bohlam normal: lampu cooker tiung tradisional ramah-pamaké sarta gampang pikeun ngaganti.

    3 Kagancangan Ékstrak Tombol Pencét: laju béda pikeun gaya masak anu béda, daya hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Gagang perunggu antik: desain anu paling klasik sareng elegan.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 301 50/60/70/90cm

    Wall Mount Cooker Hood sareng Ekstraksi 3-speed 301 50/60/70/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 64dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    2x40W lampu bohlam normal: lampu cooker tiung tradisional ramah-pamaké sarta gampang pikeun ngaganti.

    3 Kagancangan Ékstrak Tombol Pencét: laju béda pikeun gaya masak anu béda, daya hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 206B 60/90/100cm

    Wall Mount Cooker Hood sareng Ekstraksi 3-speed 206B 60/90/100cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 64dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    1x8W LED PAN: gampang pikeun ngaganti tur mibanda fungsi waterproof.

    3 Ekstraksi Speeds Kontrol rampa: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.