Tiung Standar

  • USA Stytle Under Cabinet Hood 908B

    USA Stytle Dina Kabinet Hood 908B

    Dina Kabinet Hood 75cm & 90cm diménsi opsional, husus di pasar Amérika Kalér. Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan motor tekanan sora noise low miceun jumlah badag haseup jeung bau masak kalawan betah tina hawa 3 speeds switch kontrol touch minuhan papanggih rupa masak perlu lampu LED tetep digawé leuwih 30.000 jam.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot. Dishwasher elegan baffle filter.

  • 60cm Slim Cooker Hood Under Cabinet 905

    60cm Slim Cooker Hood Dina Kabinet 905

    Slim Cooker Hood: Laju ékstraksi pilihan 220 m³ / h hiji motor atanapi 400m3 / h motor kembar kalayan tekanan sora noise low.

    3 speeds ventilasi jeung push tombol kontrol Dua Modeu Ventilasi Pilihan: daur ulang jero jeung saringan areng atawa ducting on luhur kalawan pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 100,000 jam.

  • 60cm Slim Cooker Hood Under Cabinet 903

    60cm Slim Cooker Hood Dina Kabinet 903

    Slim Cooker Hood: Laju ékstraksi pilihan 220 m³ / h hiji motor atanapi 400m3 / h motor kembar kalayan tekanan sora noise low.

    3 speeds ventilasi jeung push tombol kontrol Dua Modeu Ventilasi Pilihan: daur ulang jero jeung saringan areng atawa ducting on luhur kalawan pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 100,000 jam.