Kaca melengkung

  • Curved glass Cooker Hood 506B 70/90cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 506B 70/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Ekstraksi Speeds tombol push: speeds béda pikeun gaya masak béda, ramah lingkungan hemat daya.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Curved glass Cooker Hood 506C 60/70cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 506C 60/70cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Curved glass Cooker Hood 502 60/90cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 502 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Morden and Best Sell in American Curved glass Cooker Hood 502B 75/90cm

    Morden jeung Best Sell di Amérika melengkung kaca Cooker Hood 502B 75/90cm

    Laju ékstraksi: 750 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 30000 jam.

    Kontrol rampa sareng 3 Kacepetan Ekstrak: kecepatan anu béda pikeun gaya masak anu béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.