Hi-hirup Island Hood

  • High-Technical air purifier lamp hood 833

    Tiung lampu pembersih hawa Téknis Tinggi 833

    Desain tiung lampu anu unik sareng modis narik panon anjeun dina tetempoan kahiji.

    DC inverter motor kalawan sababaraha laju ékstraksi via 3 speeds Toel Control;

    Recirculation pinuh éféktif nyaangan odors masak, pangiriman hawa seger ka kamar anjeun;

    ogé bisa dipaké salaku nyucikeun hawa.

    Jero LAMPU UV lolobana sterilize jeung mawa hawa beresih.

    Modeu Ventilasi ngan ukur nganggo resirkulasi anu kedah dipasang sareng saringan karbon atanapi saringan plasma (teu kalebet)

  • Special Designed Island Cooker Hood 826

    Dirancang Husus Cooker Hood Pulo 826

    Desain modéren anu unik: Awak Inox + penampilan kaca méwah, sampurna pikeun sadaya dapur kabuka atanapi klasik.

    Kalayan tali baja 2m adjustable;

    Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan motor tekanan sora noise low via 3 speeds Touch Control.

    Kadali jauh infra red pilihan tiasa dikontrol dina jarak 5 méter.

    Hiji sisi atawa dua sisi panel operasi Touch Control minuhan kabutuhan jalma béda.

    Énergi hemat lampu LED strip.

    Modeu Ventilasi ngan ukur nganggo resirkulasi anu kedah dipasang sareng saringan karbon (henteu kalebet)

  • Designed Island Cooker Hood 820

    Dirancang Island Cooker Hood 820

    Penampilan elegan: Inox kubus bentukna-40.5 * 44.5cm, basajan tur modern, sampurna pikeun sakabéh dapur kabuka atawa Palasik.

    Kalayan tali baja 2m adjustable;

    Laju ékstraksi langkung seueur milih kalayan tekanan sora sora motor Kontrol Sentuh sareng lampu LED.

    Modeu Ventilasi ngan ukur nganggo resirkulasi anu kedah dipasang sareng saringan karbon (teu kalebet).

    Infrabeureum kadali jauh: bisa dikawasa dina 5 méter.