Bentuk-T

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 125B 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Toel Control liang haseup 125B 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung CB506 saringan karbon (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 111 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Toel Control liang haseup 111 60/90cm

    Laju ékstraksi: 750 m³/h, 67dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu Pan LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol touch lemes: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Langkung gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium & saringan Perimeter.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Electronic switch 101 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood switch éléktronik 101 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Push Button Chimney 126 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Pencét Tombol liang haseup 126 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 129 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Toel Control liang haseup 129 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu Jalur LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium sareng saringan Perimeter awét.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Push Button Chimney 125 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Pencét Tombol liang haseup 125 60/90cm

    Laju ékstraksi: 350 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Pilihan: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero sareng saringan karbon CB506 (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 108 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Toel Control liang haseup 108 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol touch lemes: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium sareng saringan Perimeter awét.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 106 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Toel Control liang haseup 106 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol touch lemes: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood 60MM Panel Height 102A 60/90cm

    T-bentuk Cimney Cooker Hood 60MM Jangkungna Panel 102A 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol mékanis: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.