Angle Cimney Hood

  • 60cm Angled Wall Mounted Cooker Hood 725

    60cm Angled Wall Mounted Cooker Hood 725

    Spésifikasi: Laju ékstraksi luhur 380 m³/h kalayan tekanan sora noise low 62dB (A), 3 speeds venting, push-tombol.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 10,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • Elegant Full Glass Angled Hood 723

    Tiung Angled Kaca Pinuh Elegan 723

    spésifikasi: Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan tekanan sora noise low motor Énergi Efisiensi Kelas ti D ka A ++ 3 speeds venting kalawan kontrol touch kalawan 1 tampilan digiti.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • Special Glass Shape Angled Hood 720

    Wangun Kaca Husus Angled Hood 720

    spésifikasi: Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan tekanan sora noise low motor Énergi Efisiensi Kelas ti D ka A ++ 3 speeds venting kalawan kontrol touch kalawan 1 tampilan digiti.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • 60cm Elegant Full Glass Angled Hood 708

    60cm Elegan Pinuh Kaca Angled Hood 708

    spésifikasi: Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan tekanan sora noise low motor Énergi Efisiensi Kelas ti D ka A ++ 3 speeds venting kalawan kontrol touch kalawan 1 tampilan digiti.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • High End Designed Angled Hood 708C

    High Tungtung Dirancang Angled Hood 708C

    spésifikasi: Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan tekanan sora noise low motor Énergi Efisiensi Kelas ti D ka A ++ 3 speeds venting kalawan tombol Electronic.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • 90cm High End Touch Control Angled Hood 706

    90cm High End Toel Control Angled Hood 706

    spésifikasi: Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan tekanan sora noise low motor Énergi Efisiensi Kelas ti D ka A ++ 3 speeds venting, Toel kontrol jeung 1 tampilan digiti.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • 90cm Auto Open and Close Designed Angled Hood 701

    90cm Otomatis Buka jeung Tutup Dirancang Angled Hood 701

    spésifikasi: Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan tekanan sora noise low motor Efisiensi Énergi Kelas ti D ka A ++ 3 atawa 4 speeds venting kalawan kontrol touch (tampilan LCD), kadali jauh pilihan.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • Vertical Glass Model with Dual Suction 740

    Modél Kaca Vertikal sareng Dual Suction 740

    spésifikasi:

    Jenis panel kaca warna optioanl Motor DC Husus kalayan kakuatan nyeuseup anu luhur sareng noise rendah 3 kecepatan venting kalayan kontrol touch sareng 1 tampilan digital.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • 60cm Angled Cooker Hood LED Lights 736C

    60cm Angled Cooker Hood Lampu LED 736C

    Spésifikasi: Laju ékstraksi luhur 380 m³/h kalayan tekanan sora noise low 62dB (A), 3 speeds venting, push-tombol.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 10,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • Touch Control Angled Cooker Hood 60cm 736A

    Toél Control Angled Cooker Hood 60cm 736A

    Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan motor tekanan sora noise rendah.

    Énergi Efficiency Kelas ti D ka A ++.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.

  • High End Designed RGB Angled Hood 728

    High End Dirancang RGB Angled Hood 728

    spésifikasi: Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan tekanan sora noise low motor Énergi Efisiensi Kelas ti D ka A ++ 3 speeds venting kalawan kontrol touch kalawan 1 tampilan digiti.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 30,000 jam.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.