Diwangun-di / Telescopic Hood

  • Integrated Cooker Hood 913

    Cooker Hood terpadu 913

    Hoods Terpadu dina desain dimensi anu béda-béda pikeun nyumponan kabutuhan kabinét. Kakuatan nyeuseup tina low (550m3 / h) ka luhur (1000m3 / h) pikeun dasar pilihan dina ukuran dapur Anjeun. Sadaya sahijina gancang mupus hawa jeung miceun haseup ti dapur jeung kalawan noise low teu distube paguneman masak. jalma.

    Tiung panel utama tiasa stainless steel, rupa cet warna, kaca pikeun cocog ogé béda dapur jeung kabinét stytle Énergi cukup lampu LED dina bentuk buleud atawa strip LED husus anu pilihan milih sakumaha anjeun resep Cara kontrol jeung switch mékanis gampang beroperasi, switch touch éléktronik. switch touch leuwih geulis tur pinuh ku fungsi leuwih pinter kayaning timer, kadali jauh jeung base WiFI dina panel béda anjeun milih.

    3/4 venting speeds deisgn alus keur kaperluan masak béda kalayan cara instalasi basajan Dipaké ku saringan gajih aluminium bisa diumbah, 4 lapisan aluminium + 1lapisan SS panutup pikeun narik panon pamaké.

  • 60cm Integrated Telescopic Cooker Hood with 2-speed Extraction 906/909

    60cm Integrated Telescopic Cooker Hood kalawan 2-speed ékstraksi 906/909

    906: Teleskopik Cooker Hood 60cm kalawan laju ékstraksi 380m³ / h. 2 speeds venting kontrol ku switch batu. Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 100,000 jam.

    909: Telescopic Cooker Hood 60cm kalawan sababaraha laju ékstraksi milih kalawan low noise tekanan sora motor 2 venting speeds kontrol ku switch batu. Lampu LED tetep dianggo langkung ti 300,000 jam.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang atanapi daur ulang di jero nganggo saringan karbon.

    Dishwasher aman aluminium grease filter.