Kaca datar

  • Curved glass Cooker Hood 611 60/90cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 611 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Ekstraksi Speeds tombol push: speeds béda pikeun gaya masak béda, ramah lingkungan hemat daya.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Curved glass Cooker Hood 601 60/90cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 601 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Special design Vertical glass Cooker Hood 609 60cm

    Desain husus Kaca nangtung Cooker Hood 609 60cm

    Laju ékstraksi: 750 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol touch kalawan 1 tampilan LED digital: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Hanging wall Cooker Hood 613 36cm

    Ngagantung témbok Cooker Hood 613 36cm

    Laju ékstraksi: 750 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Curved glass Cooker Hood 615 60/90cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 615 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Ekstraksi Speeds Kontrol rampa: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Hanging wall Cooker Hood 617 44/60cm

    Ngagantung témbok Cooker Hood 617 44/60cm

    Laju ékstraksi: 750 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.