Produk

  • USA Stytle Under Cabinet Hood 908B

    USA Stytle Dina Kabinet Hood 908B

    Dina Kabinet Hood 75cm & 90cm diménsi opsional, husus di pasar Amérika Kalér. Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan motor tekanan sora noise low miceun jumlah badag haseup jeung bau masak kalawan betah tina hawa 3 speeds switch kontrol touch minuhan papanggih rupa masak perlu lampu LED tetep digawé leuwih 30.000 jam.

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: daur ulang di jero nganggo saringan areng atanapi saluran di luhur nganggo pipa knalpot. Dishwasher elegan baffle filter.

  • 60cm Slim Cooker Hood Under Cabinet 905

    60cm Slim Cooker Hood Dina Kabinet 905

    Slim Cooker Hood: Laju ékstraksi pilihan 220 m³ / h hiji motor atanapi 400m3 / h motor kembar kalayan tekanan sora noise low.

    3 speeds ventilasi jeung push tombol kontrol Dua Modeu Ventilasi Pilihan: daur ulang jero jeung saringan areng atawa ducting on luhur kalawan pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 100,000 jam.

  • 60cm Slim Cooker Hood Under Cabinet 903

    60cm Slim Cooker Hood Dina Kabinet 903

    Slim Cooker Hood: Laju ékstraksi pilihan 220 m³ / h hiji motor atanapi 400m3 / h motor kembar kalayan tekanan sora noise low.

    3 speeds ventilasi jeung push tombol kontrol Dua Modeu Ventilasi Pilihan: daur ulang jero jeung saringan areng atawa ducting on luhur kalawan pipa knalpot.

    Lampu LED tetep tiasa dianggo langkung ti 100,000 jam.

  • Built-in Induction Hob with 4 Zones with Boost HJ6052IH4B

    Diwangun-di hob induksi kalawan 4 Zona kalawan Boost HJ6052IH4B

    Total kakuatan maksimum: 7200W

    Toel kontrol galss panel

    Fungsi Reureuh

    Gampang Dibersihkeun

    naekeun

    Fungsi Timer: 99 mnt timer

  • Built-in Induction Hob with 3 Zones with Boost HJ6052IH3B

    Diwangun-di hob induksi kalawan 3 Zona kalawan Boost HJ6052IH3B

    Total kakuatan maksimum: 6900W

    Toel kontrol galss panel

    Fungsi Reureuh

    Gampang Dibersihkeun

    naekeun

    Fungsi Timer: 99 mnt timer

  • Built-in Induction Hob with Two Zones with Boost HJ3052IH2B

    Diwangun-di hob induksi sareng Dua Zona sareng Boost HJ3052IH2B

    Total kakuatan maksimum: 3600W

    Toel kontrol galss panel

    Fungsi Reureuh

    Gampang Dibersihkeun

    naekeun

    Fungsi Timer: 99 mnt timer

  • Built-in Induction Hob with Single Zone with Boost HJ3052IH1B

    Diwangun-di hob induksi jeung Zona Tunggal jeung Boost HJ3052IH1B

    Total kakuatan maksimum: 2600W

    Toel kontrol galss panel

    Fungsi Reureuh

    Gampang Dibersihkeun

    naekeun

    Fungsi Timer: 99 mnt timer

  • High-Technical air purifier lamp hood 833

    Tiung lampu pembersih hawa Téknis Tinggi 833

    Desain tiung lampu anu unik sareng modis narik panon anjeun dina tetempoan kahiji.

    DC inverter motor kalawan sababaraha laju ékstraksi via 3 speeds Toel Control;

    Recirculation pinuh éféktif nyaangan odors masak, pangiriman hawa seger ka kamar anjeun;

    ogé bisa dipaké salaku nyucikeun hawa.

    Jero LAMPU UV lolobana sterilize jeung mawa hawa beresih.

    Modeu Ventilasi ngan ukur nganggo resirkulasi anu kedah dipasang sareng saringan karbon atanapi saringan plasma (teu kalebet)

  • Special Designed Island Cooker Hood 826

    Dirancang Husus Cooker Hood Pulo 826

    Desain modéren anu unik: Awak Inox + penampilan kaca méwah, sampurna pikeun sadaya dapur kabuka atanapi klasik.

    Kalayan tali baja 2m adjustable;

    Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan motor tekanan sora noise low via 3 speeds Touch Control.

    Kadali jauh infra red pilihan tiasa dikontrol dina jarak 5 méter.

    Hiji sisi atawa dua sisi panel operasi Touch Control minuhan kabutuhan jalma béda.

    Énergi hemat lampu LED strip.

    Modeu Ventilasi ngan ukur nganggo resirkulasi anu kedah dipasang sareng saringan karbon (henteu kalebet)

  • Designed Island Cooker Hood 820

    Dirancang Island Cooker Hood 820

    Penampilan elegan: Inox kubus bentukna-40.5 * 44.5cm, basajan tur modern, sampurna pikeun sakabéh dapur kabuka atawa Palasik.

    Kalayan tali baja 2m adjustable;

    Laju ékstraksi langkung seueur milih kalayan tekanan sora sora motor Kontrol Sentuh sareng lampu LED.

    Modeu Ventilasi ngan ukur nganggo resirkulasi anu kedah dipasang sareng saringan karbon (teu kalebet).

    Infrabeureum kadali jauh: bisa dikawasa dina 5 méter.

  • Dish Washer W338

    Dish Washer W338

    beurat produk: 12KG

    Konsumsi cai: 9L

    Tableware loading kuantitas: 6 susunan

    Ukuran Paket: 510 * 460 * 505MM

    Harga jual:   $189.99

         WPS图片-修改尺寸

  • Dish dryer

    Pangeringan piring

    Kabinet disinfeksi tabletop mangrupikeun rumah tangga anu portabel sareng gancang

    kabinét disinfeksi, anu tiasa gancang ngasterilkeun sareng garing piring,

    péso jeung garpu, tableware di dapur.

    Ieu beuki loba populér kalayan mayoritas pamaké.