2021 Arcair Innovative Cooker hood meunang Penghargaan Desain Red Dot: Desain Produk 2021

Dina Maret 2021, Jerman Red Dot Design Award, anu katelah "Oscar Award" dina industri desain industri, diumumkeun. Arcair 833 éta dina daptar.

Red Dot Design Award, Jérman "IF Award" sareng Amérika "IDEA Award" disebut tilu panghargaan desain utama di dunya. Red Dot Design Award mangrupikeun salah sahiji kompetisi anu panggedéna sareng paling berpengaruh diantara kompetisi desain anu terkenal di dunya.

"Beureum Dot" nyaéta pangajén pikeun kualitas desain luhur. Juri internasional ngan ukur masihan segel kualitas anu ditéang ieu pikeun produk anu ngagaduhan desain anu luar biasa.

Juri masihan ka: Cooker Hood Non-tradisional (08-05473-2021PD).

Panghargaan produk unggulan ieu bakal nampi pangakuan sareng perhatian internasional.

 

Unggul nyaeta Awal

GUANGDONG ARCAIR APPLIANCE CO., LTD. kasuksésan dina Red Dot Award: Desain Produk 2021

Pernah sateuacan dina langkung ti 60 taun sajarah kompetisi desain urang gaduh kitu loba pausahaan jeung studio desain Nyanghareupan judgment profésional urang juri internasional sakumaha taun ieu. Produk ti sakitar 60 nagara ngahontal kami, sareng aranjeunna kualitas desain jeung darajat inovasi anu dievaluasi dina prosés langgeng sababaraha poé.

Ku alatan éta, Kami utamana pleased pikeun nginpokeun ka anjeun yen produk Anjeun bisa ngayakinkeun juri urang sareng nampi pangajén dina Red Dot Award: Desain Produk 2021.

Gening pikeun prestasi hébat ieu!

Kanyataan yén anjeun ngaku tempat anjeun dina widang kuat pamilon speaks pikeun kualitas unggulan produk Anjeun. Ayeuna kéngingkeun kasuksésan desain ieu janten komunikasi sukses oge. Anggo labél juara kami pikeun tujuan ieu. Leres kana maksim "Unggul téh The Beginning", éta titik awal idéal pikeun ngabejaan carita kasuksésan Anjeun produk.

Kalayan publikasi dina Red Dot Design Yearbook, dina paméran online kami sareng presentasi dina paméran urang, awarding sahiji produk unggulan anjeun bakal nampa pangakuan jeung perhatian internasional.

news2 img4

2021.4.15-24 GUANGDONG ARCAIR APPLIANCE CO., LTD ngahadiran 129th On-line Canton Fair, sareng aktip dina streaming langsung pikeun ngamajukeun produk inovatif anyar ka konsumén sadunya.

Arcair parantos ngenalkeun sababaraha jinis tiung kompor sareng kompor induksi salami acara langsung:

tags: tiung kompor, tiung rentang, tiung liang haseup, tiung dapur, liang haseup dapur, Cappa, hotte, coifas, campanas, Dunstabzugshaube

1. T-bentuk cooker hoods

2. Piramida cooker hoods

3. hoods cooker kaca melengkung

4. Slant cooker hoods

5. Pulo cooker hoods

6. Kabinet runtuyan cooker hoods

7. Tiung lampu

8. extractor terpadu kalayan hob induksi

news2 img5

waktos pos: May-10-2021