Tiung lampu pembersih hawa Téknis Tinggi 833

Desain tiung lampu anu unik sareng modis narik panon anjeun dina tetempoan kahiji.

DC inverter motor kalawan sababaraha laju ékstraksi via 3 speeds Toel Control;

Recirculation pinuh éféktif nyaangan odors masak, pangiriman hawa seger ka kamar anjeun;

ogé bisa dipaké salaku nyucikeun hawa.

Jero LAMPU UV lolobana sterilize jeung mawa hawa beresih.

Modeu Ventilasi ngan ukur nganggo resirkulasi anu kedah dipasang sareng saringan karbon atanapi saringan plasma (teu kalebet)


Rincian produk

Tag produk

PARAMETER PRODUK

Performance

Desain tiung lampu anu unik sareng modis narik panon anjeun dina tetempoan kahiji. Tiung lampu ieu dilengkepan motor DC kakuatan badag sarta kipas centrifugal nyadiakeun kakuatan nyeuseup kuat, noise low, non-iteuk saringan gajih, nyoplokkeun jumlah badag haseup jeung odors masak ti kitch gampang.

Kontrol rampa nyaéta atmosfir anu elegan, méwah, nyababkeun rasa kaéndahan.

Gampang beroperasi ékstraksi 3 speeds dirancang pikeun jenis masak béda, tetep dapur anjeun seger & aman ngarasakeun waktu masak pikeun kulawarga anjeun. Fungsi khusus anu langkung opsional tina tiung ieu: Kadali jarak jauh ngantepkeun kontrol masak anjeun gampang tiasa ngontrolna sanaos rada jauh. WiFi ngajadikeun hirup masak anjeun leuwih samrt yén anjeun bisa muka tiung jeung lampu ku telepon anjeun saméméh anjeun balik ka imah. Lajeng hawa bisa jadi leuwih seger mun anjeun datangna jeung lampu haneut di dapur ngabagéakeun anjeun balik ka imah.

Saringan Plasma téknis tinggi anu henteu ngan ukur ngagaduhan fungsi saringan arang tapi tiasa ngaleungitkeun sanyawa karbon organik mikroskopis sapertos molekul bau. Anjeun aman ditangtayungan tina kuman, virus, spora sareng panyebaranana.

Molekul, sapertos kuman sareng bau, direcah dina tingkat molekular. Éléktroda plasma ngahasilkeun turunan oksigén, sapertos ozon, anu diperyogikeun pikeun ngubaran molekul. Anjeun kéngingkeun hawa bersih - oksigén, kalembaban, sareng CO2.

Éta ramah lingkungan, éfisién sareng ngabantosan ngahémat listrik: aerodinamika internal dioptimalkeun pikeun ngajantenkeun sepi.

Modeu Operasi

Tiung lampu ngagantung dina siling ku kabel baja abrasion-tahan (jangkungna adjustable nurutkeun jangkungna siling); tiung lampu ieu ngan dipaké dina gaya recirculation nu kudu jeung karbon atawa filter plasma.

Énergi-nyimpen Lampu

8W LED pan kalawan dua speeds dimmer, bisa nyaluyukeun lampu béda sakumaha anjeun peryogi, éta éféktif nyaangan workspace anjeun salila masak anjeun sarta bisa jadi lampu dina poék jeung desain geulis.

Penampilan

Tiung lampu nganggo bahan kualitas luhur sareng didamel kalayan desain anu ramping, tiasa dianggo salaku lampu siling.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bahan: ABS

    Aliran hawa: 750 m³ / h

    Jinis Motor: 1x210W

    Tipe Kontrol: Kontrol Toél / Kontrol Wifi

    Tingkat Laju: 3

    cahaya: 1 xLED ring dewan

    Jenis saringan: saringan 1pcs

    Outlet hawa: 150mm

    Ngamuat QTY(20/40/40HQ): 192/400/400

     

    Fitur Pilihan:

    Warna: Hideung / Bodas / Bulao / Héjo / Emas / Ungu

    Motor: DC 650m3 / h

    Fungsi saringan: saringan HEPA

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami