Pengering Piring & Pencuci Piring

  • Dish Washer W338

    Dish Washer W338

    beurat produk: 12KG

    Konsumsi cai: 9L

    Tableware loading kuantitas: 6 susunan

    Ukuran Paket: 510 * 460 * 505MM

    Harga jual:   $189.99

         WPS图片-修改尺寸

  • Dish dryer

    Pangeringan piring

    Kabinet disinfeksi tabletop mangrupikeun rumah tangga anu portabel sareng gancang

    kabinét disinfeksi, anu tiasa gancang ngasterilkeun sareng garing piring,

    péso jeung garpu, tableware di dapur.

    Ieu beuki loba populér kalayan mayoritas pamaké.