Desain Pulo Hood

  • High End T-Shape Full LED Panel Island hood 810

    High End T-Shape Pinuh LED Panel Island tiung 810

    Kaca hideung fascia & Inox boby kalawan appreance ramping has sarta Sigana pisan high-end.

    Sababaraha motor ékstraksi kalayan kontrol noise low ku 3 speeds switch kontrol touch.

    Ékstraksi motor sareng Permeter anu kuat ningkatkeun tekanan aliran hawa sareng seueur bau anu dipiceun nalika masak anjeun.

    Panel LED ageung sareng pinuh henteu ngan ukur sacara efektif nyaangan ruang kerja anjeun, sareng tiasa janten lampu dina poék.

    2 Modeu Ventilasi: Recirculating di jero sareng saringan karbon (henteu kalebet) sareng Venting di luar kalayan jas pipa saluran pikeun daérah masak anu béda.

  • 90cm Traditional Slim Curved Glass Island Hood 809

    90cm Tradisional Slim melengkung Kaca Island Hood 809

    Tiung pulo kaca melengkung tradisional 90cm éfisién nangkep haseup sareng gajih. Panel kaca hideung langsing mawa rarasaan morden sarta hadé cocog hob kaca hideung di dapur.

    Sababaraha motor ékstraksi kalayan kontrol noise low ku 3 speeds switch kontrol touch

    Lampu LED hemat énergi tetep damel langkung ti 30,000 jam saringan gajih aluminium anu aman pikeun mesin pencuci piring

    2 Modeu Ventilasi: Recirculating di jero sareng saringan karbon (henteu kalebet) sareng Venting di luar kalayan jas pipa saluran pikeun daérah masak anu béda.

  • Designed Island Cooker Hood 807

    Dirancang Island Cooker Hood 807

    Bentuk kubus Inox 41 * 35.5cm Desain singket lengkep pikeun cocog sareng gaya dapur modéren.

    Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan motor tekanan sora noise rendah sareng kontrol ékstraksi 3 speeds via saklar éléktronik lampu tukang.

    Lampu LED hemat énergi tetep damel langkung ti 30,000 jam saringan gajih aluminium anu aman pikeun mesin pencuci piring.

    2 Modeu Ventilasi: Recirculating di jero sareng saringan karbon (henteu kalebet) sareng Venting di luar kalayan jas pipa saluran pikeun daérah masak anu béda.

  • 90cm Traditional Curved Glass Island Hood 803

    90cm Kaca Melengkung Tradisional Island Hood 803

    Tiung pulo kaca melengkung tradisional 90cm éfisién nangkep haseup sareng gajih.

    Sababaraha motor ékstraksi kalayan kontrol noise low ku 3 speeds push tombol.

    Lampu LED hemat énergi tetep damel langkung ti 10,000 jam saringan gajih aluminium anu aman pikeun mesin pencuci piring.

    2 Modeu Ventilasi: Recirculating di jero sareng saringan karbon (henteu kalebet) sareng Venting di luar kalayan jas pipa saluran pikeun daérah masak anu béda.

  • Typical Slim T Shape Island hood 802

    Tipikal Slim T Shape Island hood 802

    Inox 90cm kalayan desain rasa garis anu sampurna pikeun sadaya dapur kabuka.

    Sababaraha motor ékstraksi kalayan kontrol noise low ku 3 speeds push tombol.

    Lampu LED hemat énergi tetep damel langkung ti 10,000 jam saringan gajih aluminium anu aman pikeun mesin pencuci piring.

    2 Modeu Ventilasi: Recirculating di jero sareng saringan karbon (henteu kalebet) sareng Venting di luar kalayan jas pipa saluran pikeun daérah masak anu béda.

  • 90cm Traditional Flat Glass Island Hood 801

    90cm Tradisional Datar Kaca Island Hood 801

    Tiung pulo kaca datar tradisional 90cm éfisién nangkep haseup sareng gajih.

    Sababaraha motor ékstraksi kalayan kontrol noise low ku 3 speeds push tombol

    Lampu LED hemat énergi tetep damel langkung ti 10,000 jam

    Dishwasher aman aluminium grease filter

    2 Modeu Ventilasi: Recirculating di jero sareng saringan karbon (henteu kalebet) sareng Venting di luar kalayan jas pipa saluran pikeun daérah masak anu béda.

  • Powerful Island Cooker Hood 822A

    Kuat Island cooker Hood 822A

    Dua motor anu kuat di jero sacara épisién nangkep haseup sareng gajih.

    Desain silinder ganda sareng kaca datar katingali muluk sareng méwah.

    Laju ékstraksi sababaraha milih kalayan kontrol ékstraksi 3 speeds via lampu tukang switch éléktronik

    Lampu LED hemat énergi tetep damel langkung ti 10,000 jam; sabuk LED mangrupikeun hiasan anu saé anu nyayogikeun pamandangan anu saé dina poék.

    Saringan aluminium ngaropéa + panutup SS, tiasa diumbah sareng awét.

    2 Modeu Ventilasi: Recirculating di jero kalayan saringan karbon (teu kalebet) sareng Venting di luar kalayan jas pipa saluran pikeun daérah masak anu béda.