Guangdong Arcair Appliance Co., Ltd.

Telepon: 86-757-2999 6501

Surélék: info@arcair.com.cn

Jam: Senén-Jumaah: 9am nepi ka 6pm / Saptu, Minggu: Tutup

Alamat: No.37, Jalan Shunxiang, Taman Industri Fengxiang, Daliang, Shunde, Foshan, Guangdong, Cina

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami