Tiung Dapur Palasik

  • Curved glass Cooker Hood 506B 70/90cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 506B 70/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Ekstraksi Speeds tombol push: speeds béda pikeun gaya masak béda, ramah lingkungan hemat daya.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Curved glass Cooker Hood 611 60/90cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 611 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Ekstraksi Speeds tombol push: speeds béda pikeun gaya masak béda, ramah lingkungan hemat daya.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 125B 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Toel Control liang haseup 125B 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung CB506 saringan karbon (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 111 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Toel Control liang haseup 111 60/90cm

    Laju ékstraksi: 750 m³/h, 67dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu Pan LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol touch lemes: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Langkung gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium & saringan Perimeter.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Electronic switch 101 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood switch éléktronik 101 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Push Button Chimney 126 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Pencét Tombol liang haseup 126 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Wall Mount Cooker Hood with 3-speed Extraction 206 60/90/100cm

    Wall Mount Cooker Hood sareng Ekstraksi 3-speed 206 60/90/100cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 64dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    2x40W lampu bohlam normal: lampu cooker tiung tradisional ramah-pamaké sarta gampang pikeun ngaganti.

    3 Kagancangan Ékstrak Tombol Pencét: laju béda pikeun gaya masak anu béda, daya hemat lingkungan

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Curved glass Cooker Hood 601 60/90cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 601 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Curved glass Cooker Hood 506C 60/70cm

    Kaca melengkung Cooker Hood 506C 60/70cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • T-shape Chimney Cooker Hood Touch Control Chimney 129 60/90cm

    T-bentuk liang haseup Cooker Hood Toel Control liang haseup 129 60/90cm

    Laju ékstraksi: 550 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional:

    curhat luar ku pipa ducting dipasang+daur ulang jero jeung saringan karbon CP120 (teu kaasup);

    Lampu Jalur LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds touch lemes switch éléktronik: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang bersih 5-lapisan saringan Aluminium sareng saringan Perimeter awét.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Special design Vertical glass Cooker Hood 609 60cm

    Desain husus Kaca nangtung Cooker Hood 609 60cm

    Laju ékstraksi: 750 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon CP120 (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds kontrol touch kalawan 1 tampilan LED digital: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.

  • Hanging wall Cooker Hood 613 36cm

    Ngagantung témbok Cooker Hood 613 36cm

    Laju ékstraksi: 750 m³/h, 65dB(A) (Tekanan Sora Noise)

    Dua Modeu Ventilasi Opsional: curhat di luar ku pipa saluran anu dipasang + daur ulang di jero nganggo saringan karbon (teu kalebet);

    Lampu LED: lampu tiung masak tiasa tetep dianggo langkung ti 10000 jam.

    3 Extracting Speeds: speeds béda pikeun gaya masak béda, kakuatan hemat lingkungan.

    Gampang cleaned 5-lapisan saringan Aluminium.

    Saran: Ganti saringan karbon unggal 2-4 bulan.