TENTANG KAMI

Pikeun leuwih ti 15 taun, shareholders ARCAIR aktip dina Cooker Hood Panalungtikan sarta Pangwangunan pakasaban patali, dina 2011, ARCAIR resmi ngadegkeun kalawan ambisi nyieun cooker tiung teh ART AIRVENTILATION, sasaran pikeun layanan konsumén sakuliah dunya ku Inovasi Quality Patén produk rojongan. Kalayan mitra Co Design ti Italia (MI) Bollate, ARCAIR tetep ngaluncurkeun produk inovatif ka palanggan mitra kami, dina waktos anu sami, ARCAIR dihijikeun sareng Lab Jerman (Applitest) pikeun ngalakukeun uji umur produk pikeun mastikeun yén sadaya rentang produk aya dina kasalametan panganyarna. sarat pikeun dunya.

Ranking diantara TOP No 5 cooker tiung éksportir, ARCAIR tetep investasi di R & D jeung produksi Automation Iine, kalayan bantuan Robot Polishing, Robot las, Robot Motor Perumahan Majelis, produk urang anu luhur wareg ku konsumén urang. Dina awal 2019, ARCAIR ngaluncurkeun sistem PATENT PLASMA ka pasar pikeun nawiskeun solusi anu hadé pikeun Ordor Dapur sareng Ngaronjatkeun Kualitas Udara Dalam Ruangan Dapur.

Nepi ka ayeuna, ARCAIR meunang 95 Patén-patén di sakuliah dunya sarta kami tetep ngalakukeun leuwih, dina 2018, Laboratorium anyar kami Certified ku DEKRA nu pinuh ngagunakeun mantuan kami pikeun ngalakukeun leuwih produk inovasi kualitas, ayeuna total kapasitas produksina 800000 pcs / taun.

Budaya Perusahaan

Palayanan

Arcair sok paduli kana paménta sareng kapuasan palanggan

Inovasi

Arcair tetep investasi dina inovasi dina produk urang

Nilai

Arcair sok narékahan pikeun nyayogikeun produk-produk kami kalayan nilai anu langkung ageung ka konsumén urang

Naha Milih Kami

why choose  us

Sertipikat

logo-1
logo-2
logo-3
logo-4
logo-5
logo-6
logo-7
logo-8

Sajarah

  1. Perusahaan Diadegkeun
  2. Peluncuran Sistem ERP
    Ningkatkeun Jalur Produksi ka 4
    Jalur Produksi calakan
  3. Gedong Pabrik Anyar dianggo
    Mimiti 4D Polishing Marchine dipaké
  4. Mesin Nguji Balancing Digital
    Motor perumahan screwing Robot dipaké
  5. Lab Anyar Certified Ku Dekra
    Jalur Las Robot
    Sistim PLM dipaké
  6. Induksi Hob ​​Line Produksi dipaké
    Hardware Bengkel automation investasi
  7. Didaptarkeun dina Pasar OTC Anyar
    Kodeu kaamanan: 873405