90cm Kaca Melengkung Tradisional Island Hood 803

Tiung pulo kaca melengkung tradisional 90cm éfisién nangkep haseup sareng gajih.

Sababaraha motor ékstraksi kalayan kontrol noise low ku 3 speeds push tombol.

Lampu LED hemat énergi tetep damel langkung ti 10,000 jam saringan gajih aluminium anu aman pikeun mesin pencuci piring.

2 Modeu Ventilasi: Recirculating di jero sareng saringan karbon (henteu kalebet) sareng Venting di luar kalayan jas pipa saluran pikeun daérah masak anu béda.


Rincian produk

Tag produk

PARAMETER PRODUK

Performance

90cm Tradisional melengkung kaca pulo rentang tiung Produk ieu cocog pikeun dapur kabuka nu desain populér pikeun gabung ka ruang tamu Jeung motor kuat ngamungkinkeun nepi ka 1000m3 / hr ékstraksi bisa nyoplokkeun jumlah badag haseup jeung bau masak kalawan betah tina hawa. Kuat jeung énergi hemat motor bisa meunang A ++ (pisan efisien) ka E (kurang efisien) matuh arah EU, mutuskeun ku kabutuhan Anjeun.

Sora tiung anu rendah pisan moal ngaganggu obrolan jalma-jalma anu masak sanajan dina laju kakuatan maksimal. Kontrol mékanis gampang dioperasikeun sareng 3 kagancangan anu dirancang pikeun jinis masak anu béda, jaga dapur anjeun seger & aman pikeun ngaraosan waktos masak pikeun kulawarga anjeun.

Kalayan saringan grease aluminium anu tiasa diumbah biasana nyandak sareng ngaleungitkeun bau masak, gampang dipasang sareng diganti.

Modeu Operasi

Kalawan pilihan fléksibel antara recirculation atawa hawa langsung nyapekeun:

Mode 1.Recirculating: saringan areng perlu lamun wewengkon Anjeun teu diwenangkeun pikeun masang pipa knalpot outdoor.Saringan areng diganti unggal 2 nepi ka 4 bulan gumantung kana frékuénsi pamakéan; pikeun tiung pulo, kami salawasna nyarankeun ngagunakeun kalawan mode recirculating. Produk kami henteu kalebet saringan areng tapi kami tiasa nawiskeun salaku suku cadang anu gampang anjeun mésér sareng dipasang ku nyalira.

2. modeu nyapekeun hawa langsung: Dipaké salaku ducting curhat cooker tiung jeung pipa saluran 150mm diaméterna. Pipa 2M kalebet dina produk urang sareng upami anjeun kedah robih saatos lami dianggo, éta bakal gampang ngagaleuh ti supermarket bahan wangunan atanapi toko tapi ngan ukur milih diaméterna 150MM anu pas.

Énergi-hemat

4 * 2W énergi LED installl lampu di handapeun panel tiung, éféktif nyaangan workspace Anjeun pikeun nempo leuwih alus lamun masak jeung bisa jadi salaku lampu di nu poek. LED gampang digentos sareng tiasa tetep damel langkung ti 10,000 jam

Penampilan

Tiung pulo kaca kurva ngagantung dina siling, dihias ku jangkungna adjustable 600 + 600MM chimneys.It perlu dipasang ku jalma profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Bahan: Inox Aisi 430+Kaca Tempered

    Aliran hawa: 750 m³ / h

    Jinis Motor: 1x210W

    Tipe Kontrol: Pencét tombol

    Tingkat Laju: 3

    Cahya: 4x2W lampu LED

    Filter Tipe: 2pcs Alu saringan

    Extension liang haseup: 600 + 600mm

    Outlet hawa: 150mm

    Ngamuat QTY(20/40/40HQ): 66/144/191(90cm)

     

    Fitur Pilihan:

    Bahan: Inox Aisi 304/cet bodas/hideung/coklat

    Haseup Gray Tempered kaca

    Saklar: Tombol éléktronik / Toél switch

    Motor: 1000m3 / h, 650 / 900m3 / h DC motor

    Saringan: Baffle / areng / saringan VC

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami